info@houendetrou.be

Wedstrijd Acro

Wedstrijd Acro

Afgelopen weekend namen onze acro-gymnasten deel aan een wedstrijd. Hierover laten we de trainster aan het woord:

Zaterdag 26april het was zo ver….. voor de meeste van ons gymnasten hun eerste acro wedstrijd. Sommige van hun tegenstanders trainen gemiddeld 5uur acro per week en als trainster wist ik dus al  dat we weinig kans maakte op een podiumplaats.

Ons seniors trio Charrisa-Lynn en Hebe waren alleen in hun categorie ingeschreven , en namen uiteraard  de gouden medaille mee naar huis . Zeker verdiend,  zij maakte geen enkele fout en kregen  op ART uitvoering 8.00p en een 7.80p op de technische uitvoering, een zeer mooie score.

Bij de junioren behaalde ons trio Dilana-Jolien en Lee een prachtige 4e plaats met een totaal score van 26.15punt spijtig 0.55punt te weinig voor een podiumplaats.

Ons tweede trio Emma-Lien en Silke hebben een mislukt balansdeel geturnd en eindigde daardoor op de laatste plaats zonder deze pech waren ze op de vijfde plaats beland.

Bij het seniors duo namen Jennifer en Julie nog de bronzen medaille mee naar huis.

Ons jongste duo joke en Iris eindigde op vierde en laatste plaats dit kon ook niet anders vermist zij maar een oefening van 8punt turnde. De jury heeft ook een penaltie gegeven wat niet rechtvaardig bleek te zijn. Ondanks de tegenslag dat hun muziek ook niet was zoals het moest ( een versleten cd speler) mogen ze toch fier zijn met hun behaald resultaat. Ze kregen 6.75punt voor de technische uitvoering met deze score stonden ze op de tweede plaats, voor ART uitvoering kregen ze 7.00p. Dit was ook de eerste maal dat ze aantraden als duo daarom een dikke proficiat.

Een tevreden trainster

Als bestuur zijn wij trots op de prestaties van onze gymnasten en danken de trainster (Annie) hiervoor.

 

%d bloggers liken dit: