info@houendetrou.be

Uitstel Turnshow

Uitstel Turnshow

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Als gevolg van de corona crisis en de grote onzekerheid voor de komende periode, hebben we intern beslist om de turnshow voor dit schooljaar op te schuiven naar het najaar en wel op zaterdag 14 november. Noteer die datum alvast in uw agenda.

Uiteraard is deze datum onder voorbehoud en afhankelijk van de evolutie van de crisis en de beslissing van de overheid over het al-dan niet toelaten van evenementen.

Voor mensen die reeds kaarten hebben besteld en betaald zijn er drie opties:

Uw bestelde kaarten neemt u mee naar de turnshow van 14 november, of

Zoals alle verenigingen en culturele centrums hebben ook wij het geld hard nodig. Naar aanleiding van de show zijn er heel wat kosten gemaakt die wij niet kunnen recupereren. Wij zullen jullie dan ook zeer dankbaar zijn mochten jullie het zo laten en dit als sponsoring zien voor de club, of

Uw geld terug ontvangen. In dit geval vragen we jullie volgende gegevens  te bezorgen. Naam van besteller, opgegeven mailadres en rekeningnummer voor de terugstorting. Dit mag gestuurd worden naar katleen@houendetrou.be

Goed om weten: op het kanaal Hou ende Trou Merksem op youtube hebben we filmpjes gepost met oefeningen die de kinderen kunnen doen.

Verder houden we jullie op de hoogte wanneer de turnlessen terug starten.

Samen werken we aan een veilige en gezonde toekomst.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Bestuur K.K.T.S.V. Hou ende Trou Merksem vzw.

%d bloggers liken dit: